Färdiga quiz


UNCAS QUIZ erbjuder färdiga quizar för dig som gärna ställer dig upp och håller en frågetävling men inte riktigt hinner med tanke på allt annat som måste fixas i samband med fester. En bra quiz tar trots allt mer tid att sätta ihop än många tror. I det flesta sammanhang måste du ta hänsyn till att deltagarna har olika intressen, de är roade av olika saker. Några gillar sport, andra film, åter andra kultur och historia och så vidare. För att en quiz ska bli något alla kan samlas kring måste den också innehålla varierade frågor. Med en färdig quiz kan du som quizmaster själv också delta i tävlingen eftersom svarsformuläret levereras separat från frågorna. En färdig quiz är därför också en rolig lösning för kompisgänget som vill utmana varandra en solig eftermiddag i parken, eller varför inte vid köksbordet en fredagskväll.

Nedan hittar du de färdiga quizar som finns tillgängliga just nu. De finns i olika varianter med eller utan musikinslag. I det fall musik ingår får du en bifogad länk till en Spotifylista. Länken kan du kopiera och spara i telefonen, paddan eller datorn innan du skriver ut dokumentet. Den går också att ladda upp direkt från pdf-filen om du läser från skärmen. Varje quizpaket innehåller en pdf-fil med frågor, en pdf-fil med svar och en pdf-fil med svarsformulär som kan skrivas ut i så många exemplar som önskas.

Klicka på länken för respektive quiz för information om just den quizen. Om du känner att den motsvarar vad du/ni är ute efter, följer du instruktionerna och laddar hem quizpaketet. De vanligaste quizarna byts än så länge ut en gång i månaden, så lägg märke till det angivna publiceringsdatumet. Om du redan har köpt en quiz av en viss typ i början av september dröjer det alltså till början av oktober innan den ersätts med en ny.

Kategorier