Allmänquiz "Classic" vecka 29, 2021


Alla frågor är värda en poäng om quizmaster och deltagarna inte kommer överens om något annat. "Dagens dubbel" är en kategori med två frågor i ett särskilt ämne som ger tre poäng om deltagarna svarar rätt på båda frågorna (alltså en extrapoäng). Antal rätta svar för en poäng i pausfrågan (uppräkning) är en rekommendation. Quizmaster och deltagarna får gärna komma fram till annat antal för en eller flera poäng. Quizmaster som själv inte deltar i tävlingen kan välja att illustrera (och även omformulera) musikfrågorna med lämpligt musikinslag som knyter an till frågorna. Tillräcklig information för detta finns i originalfrågorna. Mycket nöje!Pris: 39 kr

Köp nu

När du köper en quiz får du tillgång till en .zip-fil innehållande ett frågeformulär, svarsformulär och facit. Om du är osäker på hur man öppnar en .zip-fil, konsultera Google för instruktioner om hur man gör det på ditt operativsystem.

När betalningen är genomförd kommer du omdirigeras till en sida med en länk för att ladda ner filerna.


Välj betalningsmetod:


Om du besöker denna sida från en smartphone eller surfplatta kommer du strax omdirigeras till Swish-appen. Om du istället besöker sidan från en dator, öppna Swish-appen på din smartphone och skanna QR-koden nedan. Följ sedan instruktionerna i appen.


Eller