Allmänquiz "Kedjan" vecka 12, 2021


Instruktioner:
”Kedjan” är en tävlingsvariant där deltagarna får ledtrådar i form av bokstäver mellan frågorna. Sista bokstaven i svaret på fråga 1 är densamma som första bokstaven i svaret på fråga 2, och sista bokstaven i svaret på fråga 2 är densamma som första bokstaven i svaret på fråga 3. Detta fortsätter genom hela quizet. Sista bokstaven i svaret på en fråga är alltså alltid densamma som första bokstaven i svaret på nästa fråga. OBS! Gäller inte utslagsfrågan!

Bonusfråga (värd 2 poäng):
När alla frågor har besvarats tar deltagarna ut första bokstaven i sina svar på de frågor som anges med nummer mot slutet av frågeformuläret. De ska kasta om dessa bokstäver så att de bildar ett ord (eller namn) som passar in på den angivna ledtråden. Detta ord är värt 2 poäng. Quizmaster börjar tävlingen med att ange numren på de frågor som ska användas för att bilda ordet så att deltagarna har möjlighet att fundera under tävlingens gång.Pris: 39 kr

Köp nu

När du köper en quiz får du tillgång till en .zip-fil innehållande ett frågeformulär, svarsformulär och facit. Om du är osäker på hur man öppnar en .zip-fil, konsultera Google för instruktioner om hur man gör det på ditt operativsystem.

När betalningen är genomförd kommer du omdirigeras till en sida med en länk för att ladda ner filerna.


Välj betalningsmetod:


Om du besöker denna sida från en smartphone eller surfplatta kommer du strax omdirigeras till Swish-appen. Om du istället besöker sidan från en dator, öppna Swish-appen på din smartphone och skanna QR-koden nedan. Följ sedan instruktionerna i appen.


Eller