Quiz


UNCAS QUIZ erbjuder både fysiska och digitala tjänster inom quizunderhållning för alla slags tillfällen:

Färdiga quiz för utskrift i pdf-format hittar du här.

UNCAS QUIZ erbjuder frågetävlingar av varierande omfattning och svårighetsgrad. Grundformatet är en allmänquiz med frågor från olika kategorier. Som deltagare skall du alltid känna dig inkluderad oavsett om du gillar historia, teknik, rymden, sport, nöje eller film. Vi har också olika tävlingsformer. ”Kedjan" är till exempel en uppskattad quiz där bokstäver ger ledtrådar som binder ihop frågorna. Se ett videoklipp om ”Kedjan” här.

LIVEMUSIK är ett viktigt inslag i våra quiz. Vanligtvis handlar det om klassiska låtar som de flesta känner till, men Uncas Rydén har genom åren framfört allt från barockmusik till tysk industritechno med hjälp av sin röst och sin gitarr. Som kund väljer du om du vill ha ett renodlat musikquiz eller ett allmänquiz med ett antal musikinslag. En uppskattad form är ett quiz som bygger på musik, men där låtarna ger inspiration till olika typer av frågor. ”Life on Mars” kan till exempel handla om allt från David Bowie till den röda planeten, katter och choklad!

UNCAS QUIZ erbjuder även tematiserade quiz som kretsar kring ett visst ämne, till exempel ”Drinkar”, ”Sveriges Städer” eller ”Andra Världskriget”. Vi arbetar även med pedagogiskt inriktade tävlingar anpassade till skolor, bibliotek och museer.

Kontakta oss här för mer information om vad vi kan tillföra dig och ditt event.