Julquiz "Classic" Film & TV

Ett allmänquiz med 25 frågor och en utslagsfråga om julen i film och på tv. OBS! Frågorna i detta quiz är samma som i Julquiz ”Classic” Film & TV Svarsalternativ.

Alla frågor är värda en poäng om quizmaster och deltagarna inte kommer överens om något annat. "Dagens dubbel" är en kategori med två frågor i ett särskilt ämne som ger tre poäng om deltagarna svarar rätt på båda frågorna (alltså en extrapoäng). Antal rätta svar för en poäng i pausfrågan (uppräkning) är en rekommendation. Quizmaster och deltagarna får gärna komma fram till annat antal för en eller flera poäng. Mycket nöje!Pris: 15 kr

Köp nu

När du köper en quiz får du tillgång till en .zip-fil innehållande ett frågeformulär, svarsformulär och facit. Om du är osäker på hur man öppnar en .zip-fil, konsultera Google för instruktioner om hur man gör det på ditt operativsystem.

När betalningen är genomförd kommer du att omdirigeras till en sida med länkar till de olika alternativen. Laddar du upp frågor och svar till mobilen finns de kvar så länge du inte stänger ner fönstret.

Välj betalningsmetod:


Om du besöker denna sida från en smartphone eller surfplatta kommer du strax att omdirigeras till Swish-appen. Om du istället besöker sidan från en dator, öppna Swish-appen på din smartphone och skanna QR-koden nedan. Följ sedan instruktionerna i appen.


Eller