Kalle Anka på Julafton "Classic"

Ett allmänquiz med 25 frågor och en utslagsfråga om tv-programmet "Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul". Frågorna handlar om fasta inslag i programmet, men också om Disneyfilmer som genom åren har visats tillfälligt. En rolig tävling där både gamla och unga kan hitta "sina" frågor.

Ett allmänquiz med 25 frågor och en utslagsfråga om tv-programmet "Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul". Frågorna handlar om fasta inslag i programmet, men också om Disneyfilmer som genom åren har visats tillfälligt. En rolig tävling där både gamla och unga kan hitta "sina" frågor.Pris: 15 kr

Köp nu

När du köper en quiz får du tillgång till en .zip-fil innehållande ett frågeformulär, svarsformulär och facit. Om du är osäker på hur man öppnar en .zip-fil, konsultera Google för instruktioner om hur man gör det på ditt operativsystem.

När betalningen är genomförd kommer du att omdirigeras till en sida med länkar till de olika alternativen. Laddar du upp frågor och svar till mobilen finns de kvar så länge du inte stänger ner fönstret.

Välj betalningsmetod:


Om du besöker denna sida från en smartphone eller surfplatta kommer du strax att omdirigeras till Swish-appen. Om du istället besöker sidan från en dator, öppna Swish-appen på din smartphone och skanna QR-koden nedan. Följ sedan instruktionerna i appen.


Eller