Sveriges kungar och drottningar "Classic"

Ett traditionellt quiz med 24 frågor och en utslagsfråga om Sveriges kungar och drottningar. OBS! En del frågor kan sammanfalla med liknande frågor i andra quiz.

Ett traditionellt quiz med 24 frågor och en utslagsfråga om Sveriges kungar och drottningar. OBS! En del frågor kan sammanfalla med liknande frågor i andra quiz.Pris: 15 kr

Köp nu

När du köper en quiz får du tillgång till en .zip-fil innehållande ett frågeformulär, svarsformulär och facit. Om du är osäker på hur man öppnar en .zip-fil, konsultera Google för instruktioner om hur man gör det på ditt operativsystem.

När betalningen är genomförd kommer du att omdirigeras till en sida med länkar till de olika alternativen. Laddar du upp frågor och svar till mobilen finns de kvar så länge du inte stänger ner fönstret.

Välj betalningsmetod:


Om du besöker denna sida från en smartphone eller surfplatta kommer du strax att omdirigeras till Swish-appen. Om du istället besöker sidan från en dator, öppna Swish-appen på din smartphone och skanna QR-koden nedan. Följ sedan instruktionerna i appen.


Eller